Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΕΛΥΚΩΝΑΣ Δ.-ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ 1-1
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡ. 1-0


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ,Ο ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡ. 1-0.ΣΤΟ 30' ΣΕ ΧΕΡΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡ. ΖΗΤΙΣΑΙ ΠΕΝΑΛΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΩ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.ΣΤΟ 70' ΣΕ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΙΑΝΗ Γ. Ο ΜΠΗΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΤΟ 1-0.ΣΤΟ 75' Ο ΚΑΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.ΣΤΟ 85' Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΓΙΑΝΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΕΝΕΑ ΠΕΧΤΑΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΛΕΠΤΑ.ΔΙΑΚΡΗΘΕΝΤΕΣ:ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.ΒΑΣΙΛΙΟΥ Α. ΚΑΙ ΑΓΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΚΡ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΙΤΗ ΤΣΑΡΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΑΚΟ:ΓΟΥΛΑΣ ΧΡ.,ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΩΤΗΣ.


ΤΑΣΟΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ-ΔΑΦΝΗ ΧΕΡΗ ΧΕΡΗ ΣΤΗ ΚΟΡΦΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΖΜΑΤΑ: Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ -ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ 1-0
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Λ-ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ Θ 3-1
ΕΝΩΣΗ -ΑΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 5-1
ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΜΒΡΥΣΕΑΣ Δ 2-0
ΚΥΘΑΙΡΩΝΑΣ Κ -ΔΑΦΝΗ Ε 1-1
ΙΟΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Θ-ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 2-1
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ -ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ5-1
ΠΛΑΤΑΙΕΣ -ΠΑΡΝΑΣΟΣ 3-2
Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΛΕΟΝΔΑΡΙ -ΚΑΣΤΡΟ 1-1
ΚΑΛΛΙΘΑΙΚΟΣ Λ -ΝΕΩΣ ΠΑΟΚ Κ 0-2
ΣΤΕΙΡΙ -ΛΕΩΝ ΧΑΙΡ. 5-0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ Γ.ΚΑΤΣΙΦΗΣ-ΕΛΕΩΝΑ:ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ Ο ΙΟΝΙΚΟΣ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΩΣ,ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟ.ΠΡΟΙΓΗΘΙΚΕ Ο ΙΟΝΙΚΟΣ ΣΤΟ 11' ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.Η ΙΣΟΦΑΡΗΣΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ 52' ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΠΟΤΣΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ 76' Ο ΒΥΛΙΩΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2-1.ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ:ΤΣΩΡΑΣ,ΜΠΟΤΣΙ ΚΑΙ ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ.ΠΛΑΚΟΥ,ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΥΛΙΩΤΗΣ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΠΛΑΤΑΙΩΝ:ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΘΡΙΛΕΡ Η ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-2 ΤΟ ΠΑΡΝΑΣΟ.ΣΤΟ 3' Ο ΟΛΙΒΕΥΡΑ ΜΕ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ 35' ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΙΔΙΟΣ.ΣΤΟ 42' ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΡΝΑΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΜΕΛΟ Κ. ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΙΟΣΕ 2-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 78' ΙΣΟΦΑΡΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΓΟΛ ΤΟΥ ΣΗΔΕΡΗ.ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Π. ΜΕ ΣΟΥΤ ΤΟ 3-2.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΟΛΙΒΕΥΡΑ,ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Π.ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Δ..ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΓΙΩΝ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ,ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ ΤΕΛΗΟΣΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1.ΣΤΟ 35' Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΤΟ1-0 ΚΑΙ ΣΤΟ 80' Ο ΖΥΓΟΜΗΤΡΟΣ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ .ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ :ΣΠΑΝΟΣ,ΒΑΝΔΟΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.Ο ΖΥΓΟΜΗΤΡΟΣ.ΚΑΛΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ:ΠΑΡΟΥΣΙΑ 500 ΘΕΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΡΟΠΩ ΑΓΩΝΑ ΝΤΕΡΜΠΗ ,ΗΡΘΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΚΥΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΔΑΦΝΗ 1-1.ΣΤΟ 22' Ο ΛΙΩΡΗΣ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟ 0-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 87' Ο ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Δ. ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟ 1-1.ΚΑΛΗΤΕΡΙ:ΦΙΛΗΣ Δ.,ΓΕΡΟΓΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣ..ΛΙΩΡΗΣ,ΚΟΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΕΛΟΣ.ΚΑΛΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΔΑΥΛΕΙΑΣ:ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΓΝΗΔΙ Ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΟΣ ΝΙΚΗ ΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΕΑ.ΣΤΟ 40' Ο ΚΟΤΣΙΛΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΣΤΟ 90' Ο ΙΓΚΛΕΖΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ 2-0.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΑΤΣΑΡΟΣ.ΚΟΤΣΙΛΗΣ, ΙΓΚΛΕΖΟΣ.ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΣ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ:ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟ.ΣΤΟ 68' Ο ΜΠΟΙΤΣΕΦ ΤΟ 1-0.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ Λ.,ΚΑΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΙΤΣΕΦ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ .ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΚΩΡΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ.Β:18-03 -2010 ΣΤΙΣ 17.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΒΙΩΤΙΑΣ
ΑΕ ΔΗΛΕΣΙ-ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ
07-03-2010 ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΩΝΑ ΑΚ.-ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ.

ΤΑΣΟΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ



Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΞΑΝΑΒΩΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ Α'ΚΑΤΗΓΩΡΙΑ



ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΔΑΥΛΕΙΑΣ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΩΝΙΣΤΗΚΩ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΩΧΗ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΕΑ Δ 3-4.ΣΤΟ 2ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΒΥΛΙΩΤΗ Ο ΧΟΤΖΑ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΤΟ 0-1.ΣΤΟ 35' ΠΑΛΙ Ο ΧΟΤΖΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 0-2.ΣΤΟ 40' Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΙΕΣΕ Ο ΑΜΒΡΥΣΕΑΣΚΑΙ ΣΤΟ 53' Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7' Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ.ΣΤΟ 80' ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΛΙΩΤΗ.ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΤΗΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΗ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΤ.ΚΑΙ ΣΤΟ 87' Ο ΠΛΑΚΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΩΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΗ ΤΟΥ .ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-4.ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ:ΠΛΑΚΟΥ ΣΠΟΥΡΛΗΣ ΚΑΙ ΒΥΛΩΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΑ ΟΙ:ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΣ.ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ.


ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ: ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΩΛΕΩΝ ΑΕΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΥΘΑΙΡΩΝΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΗ 2-2,ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΜΕ ΜΟΙΡΑΖΜΕΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΣΤΟ 15' Ο ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟ 1-0.ΣΤΟ 30' ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΤΣΟΠΑΝΕΛΗΣ,ΣΤΟ 85' Ο ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 87' Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟ 2-2.ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ(ΜΕΤΡΙΑ).ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:ΣΤΟΠΑΝΕΛΗΣ,ΦΙΛΗΣ Δ.,ΚΑΝΑΡΗΣ,ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.




















ΤΑΣΟΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5ΧΡΩΝΙΑ ΑΓΩΝΕΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ,ΒΑΣΙΚΟΣ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΟΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΝΑΣΟ.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΜΠΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟ ΒΩΛΟΥ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ.Ο ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΣΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΕΠΙΤΙΧΕΙΑ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΡΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΧΡΩΝΙΑ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ.
Ο ΓΙΑΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΗ ΘΗΒΑ,ΔΑΦΝΗ ΕΡ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ.
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ ΕΔΟ ΚΑΙ 2ΧΡΩΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΡΑ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΈΘΝΙΚΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΛΕΥΚΤΡΩΝ.
Ο ΓΙΑΝΗΣ ΖΥΓΟΓΙΑΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΧΡΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΚΙΚΟ ΑΜΦΙΣΑΣ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΘΑΙΡΩΝΑ Κ ΚΑΙ ΑΟΚΑΣΤΡΟ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΓΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΚΙΚΟ ΑΜΦΙΣΑΣ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ.ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΟΗ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΟ ΚΑΣΤΡΟ.


Υ.Σ:ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΑΜΒΡΥΣΕΑΣ Δ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Θ
ΑΕ ΟΡΧΩΜΕΝΟΥ-ΚΥΘΑΙΡΩΝΑΣ Κ (ΡΕΠΩΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)


ΕΚΤΑΤΟ:ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΙΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΟΝ.ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟ ΠΛΑΤΑΙΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΥΔΙΜΟ ΝΙΚΟΣ ΤΡΥΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΝΟ ΤΡΥΠΙΛΟΠΟΥΛΟ.


ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΜΟΥΤΣΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Aποτελέσματα Α'-Β'κατηγορία

Α'κατηγορία
ΠΑΡΝΑΣΟΣ ΑΡ.-ΠΗΓΑΣΟΣ 0-0
ΠΛΑΤΑΙΕΣ -ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Λ. 1-1
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ -ΕΝΩΣΗ 1-2
ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ Θ. -ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 3-1
ΑΜΒΡΥΣΕΑΣ Δ.-ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Θ. ΑΝΑΒΛ.
ΔΑΦΝΗ ΕΡ. -ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 2-1
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 0-3
Α.Ε. ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΚΥΘΑΙΡΩΝΑΣ Κ. ΑΝΑΒΛ.
Β'κατηγορία ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ-ΑΘΛ.ΠΟΛΙΤΕΙΑ 4-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ. -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝ. 1-2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
Δημ.στάδιο Βαγίω΄ν:Μετά απο ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο,στην επανάληψη ο Παναλίαρτος επηβλήθηκε 3-0 του Παμβαγιάκου.Στο 45' δέχθηκε κόκινη κάρτα ο Μερκούρης.Στο 52' δυνατό σούτ του Καφετζόπουλου το 0-1.Στο 60' διπλασίασε το σκόρ ο ίδιος παίκτης κάνοντας 0-2.Στο 70' με πλασέ ο Μίχας 0-3.Καλήτεροι του Παμβαγιακου:Σιακουλης-Τσωρας.Του Παναλιαρτου:Μιχας-Καφετζοπουλος-Ολτασης.Καλή η διαιτησία του κ.Σκλία.
Δημ.στάδιο Εριθρών:Καλήτερη η Δάφνη,νίκη σε 2-1 την Αναγένιση.Στο 20' ο Μπεθάνης με σούτ το 1-0.Στο 45' ο Άρα εκανέ το 1-1.Στο 50'ο Κομίνης με πλασέ το 2-1.Καλήτεροι ο Μπεθάνης,Κομίνης και ο Σιδέρης απο την Δάφνη.Απο την Αναγένιση:Άρα,Κοντιζάςκαι Μεγαρίτης.Στο 80' ο διαιτητής κ.Αποστόλου που ήταν άριστος,τραυματίστηκε και σινέχισε ο κ.Φωτιάδης.
Δημ.στάδιο Γ.Κατσιφής-Ελεώνα:Αποφασιστηκός ο Πελοπίδας, νίκη σε 3-1 το Πανδαυλέιακο.Στο 46' ο Παριανός το 1-0,στο 70' αυτογκόλ του Τσακανίκα 1-1,στο 75' ο Ραχούτης Βασίλης το 2-1 και στο 90' ο Τσακανίκας με κόρνερ το 3-1.Καλή η διαιτησία του κ.Μεγαρίτη.
Δημ.στάδιο Πλαταιών:Μετά απο αμφίρωπο αγώνα ,Πλαταιές-Επαμεινώνδας τελείωσε 1-1.Στο 75' ο Αραβάντινος με κεφαλία το 1-0 και στο 85' ο Λιάγκας με κεφαλιά το 1-1.Καλίτερη (γ)Αρκούδας,Αραβαντινός και Κουτσοδήμος Δ..Καλή η διαιτησία.
Τασος Σοβατζης-Βαγγελης Μακρης

Αθλητικες υποδομες Βοιωτιας

Τα εργα στο κοινοτικο σταδιο ''Ακραιφνιου''ολοκλιρωνονται σε μερικες μερες.Μπικε ο σινθετηκος χλοωταπητας πεμπτη γενιας.Τοποθετηθηκαν προβολεις,εγιναν ανακαινιση στα αποδητυρια και προβλεπεται να μπουν πλαστικα καθισματα στην εξεδρα.Το Δ.Σ. και ο προεδρος του ''Απολλωνα Ακραιφνιου θα ορισουν την ημερομηνια εγκαινειων.
Τα νεα για το βοιθητικο σταδιο(95χ52)Ερηθρον μπαιναι σινθετηκος χλοωταπητας για της προπωνησεις της ''Δαφνη Ερυθρων'' και του εφηβικου τμηματος τους.
Για το Δημοτικο σταδιο Κοκκινου εγκριθηκε πιστωση για σινθετικο χλοωταπητας πεμπτη γενιας και ξεκινισαν οι υποδομες.
Στο Δημοτικο σταδιο Υπατου προχωρουν τα εργα που πιστευουμε θα ολωκληροθουν το πασχα(μαζι και ο χλοωταπητας πεμπτης γενιας).
Στους επωμενουσ 4 μηνες προβλεπεται να ειναι ετιμα:προβολεις,αποδητυρια και χλοωταπητας στο Δημοτικο σταδιο ''Διστομου''.
Τασος Σοβατζης-Βαγγελης Μακρης

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010