Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΠΡΟΤΟΠΩΡΙΑ Η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΟΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΜΒΑΓΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ 0-1
ΠΑΡΝΑΣΟΣ Α.Ρ-Α.Ε ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 1-1
ΑΜΒΡΥΣΕΑΣ Δ.-ΠΕΛΟΠΗΔΑΣ Θ. 3-1
ΔΑΦΝΗ ΕΡ.-ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ 2-0
ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ 4-1
ΑΝΑΓ.ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ-ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ Λ. 0-0
ΙΟΝΙΚΟΣ ΑΣ.Θ-ΕΝΩΣΗ 2-0
ΚΥΘΑΙΡΟΝΑΣ Κ.-ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 3-0

Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 3-2
ΑΠΟΛΛΟΝ ΑΚΡ.-ΑΡΗΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ 3-1

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ:ΠΑΡΟΥΣΙΑ 100 ΦΙΛΑΘΛΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΔΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ,ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.ΣΤΟ 29' ΠΡΟΙΓΗΘΙΚΑΝ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΗ ΤΟΥ ΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 0-1.ΣΤΟ 35' Ο ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 1-1,ΣΤΟ 72' Ο ΤΑΜΠΑΘΑΝΗΣ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 2-1.ΣΤΟ 80' ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΝΤΗ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 90'+2 Ο ΜΠΑΜΠΕΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΤΟ 3-1 ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΙΓΗΡΙΣΜΟΥΣ.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΣΙΝΑΣ,ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΜΑΡΑΣ,ΤΑΜΠΑΘΑΝΗΣ.ΠΑΡΑΤΗΡΙΤΗΣ Ο κ.ΚΑΒΑΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΣΚΛΙΑΣ,ΕΠ.ΦΛΩΤΣΙΟΣ,ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΕΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ Γ.ΚΑΤΣΙΦΗΣ-ΕΛΕΩΝΑ:ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ Ο ΙΟΝΙΚΟΣ ΑΣ. ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.ΣΤΟ 1' Ο ΠΛΑΚΟΥ ΜΕ ΣΟΥΤ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ.ΣΤΟ 85' Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΕΝΑΝΤΗ ΤΟ 2-0.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΠΛΑΚΟΥ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥΚΑΙ ΚΙΛΙΜΙΤΖΗΔΗΣ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΘΑΝΟΣ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ:ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-2 ΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΠΡΩΗΓΙΘΗΚΕ ΣΤΟ 15' ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ 33' Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ 2-0.Ο ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΟ 40' ΜΕΙΩΣΕ ΣΕ 2-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 55' ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.ΣΤΟ 70' Ο ΠΕΤΡΑΣ ΤΟ 3-2.ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ Η:ΧΡΗΣΤΟΥ,ΠΕΤΡΑΣ,ΚΩΣΤΑΝΤΟΓΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ,ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΚΩΤΣΙΚΟΡΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΓΙΩΝ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΝΙΚΗΣΑΝ 0-1 ΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟ.ΣΤΟ 55' Ο ΡΑΧΟΥΤΗΣ Π. ΣΕΝΤΡΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Π. ΜΕ ΣΟΥΤ ΤΟ 0-1.ΣΤΟ 60' ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ.ΣΤΟ 78' ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΤΣΟΔΗΜΟΣ Κ. ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.ΣΤΟ 80' Ο ΚΟΤΣΟΔΗΜΟΣ Π. ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΙΛΑΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ:ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ Π.,ΣΙΔΕΡΗΣ,ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑΚΟΛΗΣ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

ΤΑΣΟΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου